Skapad av:
Rie Rasmussen
Deltar i:
MS MIDDAG
Samlar in till:
MS MIDDAG
Derfor afholder jeg MS MIDDAG

MS MIDDAG handler om nærvær og tid til samtale, hvor alle samtidig er med til at gøre en forskel for de mere end 16.000 mennesker med sclerose og deres pårørende, som har sygdommen tæt inde på livet.
Derfor vil jeg og alle MS værter i hele februar forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed være med til at forbedre tilværelsen for de mere end 16.000 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Sclerose er en sygdom, som rammer stadigt flere danskere. Hver dag får 2 nye danskere stillet diagnosen. Antallet af danskere med sclerose er nu fordoblet på bare 20 år!

Derfor vil jeg blive utrolig glad, hvis du vil bakke mig og Scleroseforeningen op i kampen for en verden uden sclerose – hvert et bidrag gør en mærkbar forskel.

Med venlig hilsen
Ge en gåva

1 250 kr.
Insamlat

125% 1 000 kr.

4
Gåvor

0
Dagar kvar

Senaste aktivitet

  • Laila Mortensen Laila Mortensen Donerade 150 kr.

    Du får lige et tilskud, som kommer fra indsamlet pant :)

  • Martin Madsen Martin Madsen Donerade 300 kr.

  • Mads Blach Madsen Mads Blach Madsen Donerade 500 kr.

    Kære skat Jeg ser meget frem til en hyggelig aften med gode venner, hvor vi samtidig er med til at sætte fokus på den vigtige forskning omkring sclerose, så vi sammen kan være med at forbedre livet med sclerose. Stort knus fra Mads

  • Henrik Hørlyck Henrik Hørlyck Donerade 300 kr.