Skapad av:
Team Asferg
Deltar i:
Samlar in till:
Første weekend i September kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Ge en gåva

1 400 kr.
Insamlat

56% 2 500 kr.

Gåvor

Dagar kvar

Senaste aktivitet

• Birgit Asferg Christensen Birgit Asferg Christensen Donerade 100 kr.

🙏🏻

• Christina Christensen Christina Christensen Donerade 100 kr.

👍🏼❤️

x- clusive x- clusive: Fantastisk. Tak skal du have Christina
  • Klaus Kristian Pedersen Klaus Kristian Pedersen Donerade 500 kr.

Godt initi'v!!!😉

• Christina Nielsen Christina Nielsen Donerade 200 kr.

• Erik Johnsen Erik Johnsen Donerade 500 kr.

Jeg kender alt for mange gode venner og familierelationer som er ramt af Sclerose. Selvom jeg ikke cykler turen (mine ben kan bedre lide løb), så yder jeg topservice på hele turen til de mange friske ryttere både med chauffør-tjans og foodservice m.v.