Skapad av:
x- clusive
Medlem av lag:
Team Asferg
Deltar i:
MS BIKE 2020
Samlar in till:
MS BIKE 2020
Første weekend i September kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

En kæmpe sportslig udfordring, som helt sikkert bliver en vild tur på mere end 700 km uden stop. Alt sammen for at øge kendskabet og indsamle penge til forskning i sclerose, med et fælles mål - en verden uden sclerose.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed med til at forbedre tilværelsen for de 16.000 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Sclerose er en sygdom, som rammer stadigt flere danskere. Hver dag får 2 nye danskere stillet diagnosen. Antallet af danskere med sclerose er nu fordoblet på bare 20 år!

Derfor vil jeg blive utrolig glad, hvis du vil bakke mig og Scleroseforeningen op i kampen for en verden uden sclerose – hvert et bidrag gør en mærkbar forskel.

Med venlig hilsen

Ge en gåva

1 400 kr.
Insamlat

56% 2 500 kr.

5
Gåvor

102
Dagar kvar

Senaste aktivitet

 • Birgit Asferg Christensen Birgit Asferg Christensen Donerade 100 kr.

  🙏🏻

 • Christina Christensen Christina Christensen Donerade 100 kr.

  👍🏼❤️

  x- clusive x- clusive: Fantastisk. Tak skal du have Christina
 • Klaus Kristian Pedersen Klaus Kristian Pedersen Donerade 500 kr.

  Godt initi'v!!!😉

 • Christina Nielsen Christina Nielsen Donerade 200 kr.

 • Erik Johnsen Erik Johnsen Donerade 500 kr.

  Jeg kender alt for mange gode venner og familierelationer som er ramt af Sclerose. Selvom jeg ikke cykler turen (mine ben kan bedre lide løb), så yder jeg topservice på hele turen til de mange friske ryttere både med chauffør-tjans og foodservice m.v.