FRB.C Shopping x You Go Girl

Del af You Go Girl 20
Vi går *Sammen - Hver for sig* for en verden uden sclerose.
Walken starter ved Informationen i FRB.C Shopping, hvorefter den fortsætter til Frb. Have, haven rundt og tilbage til centeret.
I Informationen kan du samtidig hente dit YOU GO GIRL armbånd og balloner, og høre mere om walken.

Sclerose er en sygdom, som mange stadig kæmper mod og som scleroseforeningen ikke kan vinde alene. Din støtte er derfor et vigtigt skridt mod målet – at få bugt med sclerose! Indtil forskerne har fundet kuren mod sclerose, kan du med din deltagelse, støtte og forbedre tilværelsen for de ca. 16.500 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag. Antallet af danskere med sclerose er fordoblet på bare 20 år, og hvert år kommer der 600-700 nye tilfælde til. 2 ud af 3 tilfælde er kvinder mellem 20-40 år. Derfor er din deltagelse med til at gøre en forskel.

51000% 10 kr.

Indsamlinger

Holdleder
FRB.C Shopping
yougogirl@scleroseforeningen.dk

Holdmedlemmer

Rang Indsamling Bidrag Indsamlet Beløb
1 FRB.C Shopping 2 5.100 kr.

• Marianne  Thorup Marianne Thorup gav 100 kr.

Fin tur i dejligt vejr 👍

• FRB.C Shopping FRB.C Shopping gav 5.000 kr.