Level Up Life

Del af MS BIKE 2019
Første weekend i maj kører MS BIKE gennem hele Danmark.
Et ultracykelløb fra København til Skagen på 743 km uden stop! En vild tur for som bliver en kæmpe sportslig udfordring og ikke mindst for at øge kendskabet og indsamle penge til forskning i sclerose for det fælles mål om en verden uden sclerose.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 4. maj kl. 8.00 i København. I løbet af søndag den 5. maj vil jeg og resten af mit team ankomme til målstregen i Skagen - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose. Vi skal være med til at forbedre tilværelsen for de ca. 16.000 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Sclerose er en sygdom, som rammer stadigt flere danskere. Hver dag får to danskere stillet diagnosen. Antallet af danskere med sclerose er nu fordoblet på bare 20 år!

Derfor vil jeg blive utrolig glad, hvis du vil bakke Scleroseforeningen og mig op i kampen for en verden uden sclerose – hvert et bidrag bidrag gør en mærkbar forskel. '

Team LEVEL UP LIFE

Indsamlinger

Holdleder
Jimmy Matas
jimmy@coverworks.dk

Holdmedlemmer

Rang Indsamling Donationer Indsamlet Beløb
1 Karsten Falk Olesen 24 16.400 kr.
2 Anders Holm 16 3.700 kr.
3 Martin søgaard 2 500 kr.
4 Jakob Olsen 1 250 kr.
5 Kathrin Fuhrer 0 0 kr.
6 Per Mikkelsen 0 0 kr.

• Anders Holm Anders Holm Donerede 200 kr.

Kilometerpenge - lover flere, hvis jeg kører næste år!

: Tag dig sammen og kør til Skagen næste år, gamle! :D
  • BIRGIT HOLM BIRGIT HOLM Donerede 150 kr.

: Mange tak for dit bidrag til det gode formål! :-)
  • Jan Krarup Jan Krarup Donerede 1.000 kr.

Du ved 400 km = 10,-/k. Så 200 = 5/k.

: Jan! Igen tak for et meget, meget fornemt bidrag til det gode formål! Det varmer virkelig. Hvis jeg er med igen næste år skal jeg sgu til Skagen! :-)
  • Wiingreencoffee Wiingreencoffee Donerede 100 kr.

: Tak for din donation, kaffechef, kollega og triatlet i et. :-)
  • Per  Fuglsang Per Fuglsang Donerede 100 kr.

: Mange tak for dit bidrag, Per. En god sag, der får bedre muligheder med hver en krone. :-)
  • Jens  Barslev Jens Barslev Donerede 200 kr.

: Jens! Du ved om nogen hvad det drejer sig om. 1000 tak for dit bidrag. Næste år tager jeg den sgu til Skagen igen, hvis jeg kommer! ;-)
  • Stephan Klavsen Stephan Klavsen Donerede 100 kr.

: Bror Horn! Tak for din støtte. Hver en krone til det gode formål luner. ;-)
  • Stephan  Gjødsbøl-Ravnborg Stephan Gjødsbøl-Ravnborg Donerede 50 kr.

Hepper på dig imorgen! Fuld ILD!! Kh. Pernille og Stephan

: Af hjertet tak, min ven. det var en hård dag på kontoret. Tak for jeres bidrag. :-)
  • Benny Nielsen Benny Nielsen Donerede 100 kr.

For Uglen

• Lis Nielsen Lis Nielsen Donerede 200 kr.

: 1000 tak for dit bidrag, Lis.
  • Carsten Sumborg Carsten Sumborg Donerede 100 kr.

: Tak for dit bidrag, Roomie. Ser frem til nogle gode bagerstop og noget sunshine sammen. ;-)
  • Dk 😊 Dk 😊 Donerede 20 kr.

Halv Svenske

• Sanne Kjær Sanne Kjær Donerede 250 kr.

: Mange tak for dit bidrag, Sanne. Det lunede, når det var koldt på cyklen. :-)
  • Steffen Ruppert Steffen Ruppert Donerede 150 kr.

Såfremt vi sammen kan være med til at give et bidrag til forskningen, således at bare et menneske med Sclerose kan få en bedre medicinsk behandling, og dermed en bedre livskvalitet, så støtter jeg gerne en rigtig god sag.

• Louise Lyneborg Louise Lyneborg Donerede 100 kr.

: Mange tak for dit bidrag, Louise. Hver en krone luner. :-)
  • NK Service NK Service Donerede 500 kr.

• Jesper Nørding  Pedersen Jesper Nørding Pedersen Donerede 150 kr.

God tur!

: Jesper! Tak for dit bidrag - det luner sgu. Men endnu mere tak for en uforglemmelig oplevelse på sidste års tur. Det står for mig som et minde for livet. :-)
    /Anders
  • Peter Hansen Peter Hansen Donerede 250 kr.

• Brandt Revision Brandt Revision Donerede 1.500 kr.

• Sammen❤️Holdet🚴‍♂️🚴‍♀️ Sammen❤️Holdet🚴‍♂️🚴‍♀️ Donerede 250 kr.

• Karin Falk Arnesen Karin Falk Arnesen Donerede 100 kr.

• Kop K kande Middelfart Kop K kande Middelfart Donerede 1.000 kr.

• Skousen Esbjerg ApS // Skousen Fredericia ApS Skousen Esbjerg ApS // Skousen Fredericia ApS Donerede 1.000 kr.

• TP låse TP låse Donerede 250 kr.