Denne weekend kører Team Sanofi MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil vi ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil vi forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed være med til at forbedre tilværelsen for de 16.000 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Derfor vil vi være utrolig glade, hvis du vil bakke os og Scleroseforeningen op i kampen for en verden uden sclerose – hvert et bidrag gør en mærkbar forskel.

Team Sanofi
(Caroline, Cecilie, Jimmy, Lene, Lisette, Mie, Rama, Rasmus, Rune, Steen og Svend)

Indsamlinger

Holdleder
Svend

Holdmedlemmer

Rang Indsamling Donationer Indsamlet Beløb
1 Svend Geertsen 3 1.000 kr.
2 Rasmus Villemoes 1 500 kr.
3 Caroline Andrés 0 0 kr.

• Anonym Anonym Donerede 250 kr.

• Ulla Boesen Ulla Boesen Donerede 500 kr.

I want to support the important work made by Scleroseforeningen.

• Rasmus Villemoes Rasmus Villemoes Donerede 500 kr.

• Svend Geertsen Svend Geertsen Donerede 250 kr.

• Team Sanofi Team Sanofi Donerede 25.000 kr.