Sidste weekend i August kører `Team Sanofi` MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra-cykelløb fra Skagen til København.

Det er en kæmpe sportslig udfordring, som helt sikkert bliver en vild tur på mere end 700 km uden stop. Alt sammen for at øge kendskabet og indsamle penge til forskning i sclerose, med et fælles mål - en verden uden sclerose.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 28. august i Skagen. I løbet af søndag den 29. august ankommer vi forhåbentligt til målstregen i København - godt brugt og en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed med til at forbedre tilværelsen for de 17.200 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Derfor vil vi blive utrolig glade, hvis du vil bakke os og Scleroseforeningen op i kampen for en verden uden sclerose – hvert et bidrag gør en mærkbar forskel.

De bedste hilsner
Team Sanofi

Indsamlinger

Holdleder
Anders Hald

Holdmedlemmer

Rang Indsamling Bidrag Indsamlet Beløb
1 Jakob Gura 1 25.000 kr.

• Anonym Anonym gav 25.000 kr.